Uslovi korišćenja i privatnost korisnika

Šta su DnevneVesti.com

DnevneVesti.com jeste specijalizovani pretraživač informativnih sajtova u Srbiji. Pored toga što omogućava pretraživanje svih vesti objavljenih na sajtovima koji su uključeni u bazu, DnevneVesti.com takođe sortira vesti po kategorijama i kreira indeks najvažnijih dnevnih vesti prema njihovoj važnosti.

DnevneVesti.com na svojim stranicama prikazuju samo naslov, izvor i sažetak vesti, dok linkovi upućuju posetioce na sajt samog izvora gde mogu pročitati članak u celini.

Uslovi korišćenja i izjava o privatnosti
Korišćenjem bilo kog dela DnevneVesti.com sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ni jedan deo sajta DnevneVesti.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

DnevneVesti.com pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Sve servise sajta DnevneVesti.com koristite na vlastitu odgovornost i DnevneVesti.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta DnevneVesti.com, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

DnevneVesti.com pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.

DnevneVesti.com linkuju vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Sajt DnevneVesti.com nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu DnevneVesti.com

DnevneVesti.com nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta DnevneVesti.com.

Ukoliko smatrate da su DnevneVesti.com povredili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Privatnost

DnevneVesti.com neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika.

DnevneVesti.com neće ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.

DnevneVesti.com neće koristiti email adrese korisnika za slanje reklamnih sadržaja.

Promena uslova korišćenja

DnevneVesti.com zadržavaju pravo da bez najave promene ili modifikuju uslove korišćenja. Važeće uslove korišćenja možete pronaći na adresi http://www.dnevnevesti.com/uslovi/